Workshop

 

"Incidentenregistratie: een noodzakelijke stap naar een professionele beveiliging"

 

Aes Security Management verzorgd sinds een aantal jaren een 1-daagse Workshop waarin de concepten achter een succesvol beveiligingsbeleid op praktische wijze worden uitgelegd. Aan de hand van de door Drs. ing. Arjen Appelman RSE ontwikkelde beveiligingsmethodiek toont de Workshop, "Incidentenregistratie een noodzakelijke stap naar een professionele beveiliging", de waarde van een betrouwbaar incidentenregistratiesysteem. Daarnaast staan kwaliteit van registratie, Meten = Weten en een cyclisch, bedrijfsmatig proces centraal.

Het registreren van incidenten is belangrijk, want Meten is pas echt Weten, maar waar moet de verzamelde informatie nu eigenlijk aan voldoen? En hoe kom ik uiteindelijk met mijn incidentenregistratiesysteem tot een meer kwaliteitsgestuurde bedrijfsmatige beveiliging?

Na het succes van afgelopen jaren staan er in 2010 weer een aantal nieuwe workshops van Aes Security Management op het programma. De workshops zullen een dagdeel in beslag nemen en de kosten bedragen € 349,= per deelnemer. Voor een actueel overzicht van komende workshops zie de agenda op de website van Aes Security Management.

 

Voor meer informatie over onze workshop -Incidentenregistratie: een noodzakelijke stap naar een professionele beveiliging- kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons, (email: info@aessecurity.nl) of bel met 020-7775845.