Schermvoorbeelden

Het Invoerscherm
Hier kunnen medewerkers gegevens van een melding invullen aan de hand van voorgedefinieerde velden. De velden zijn voorzien van hulpteksten waardoor een uniforme manier van invullen wordt gerealiseerd.

 

 

 

Invoerscherm met schades 

Schadebedragen kunnen worden ingevuld waardoor uiteindelijk deze informatie kan worden gebruikt als gerichte stuurinformatie.

 

 

 

Afwikkelscherm 1 

Wanneer een melding geregistreerd is binnen Syrus kan via dit scherm nagekomen informatie worden toegevoegd aan de melding. Verder kan dit scherm dienen als communicatie medium tussen werknemers en leidinggevenden.

 

 

Afwikkelscherm 2 

Behalve korte opmerkingen kunnen ook koppelingen gelegd worden met bestanden of mappen. Hierdoor ontstaat een centraal verzamelpunt voor alles wat met een bepaalde melding te maken heeft.

 


 

Overzichtscherm 

Hier krijgt de gebruiker een overzicht te zien van alle meldingen die voldoen aan de ingestelde zoekcriteria. Er kan worden gefilterd op tijdsperiode, lokatie, soort melding, status van de melding of op een specifieke zoekterm.

 

 

Totalenscherm

Met dit hulpmiddel kunnen analyses worden gemaakt waardoor patronen en trends binnen uw organisatie aan het licht komen.

 

 

 

Dossierscherm 

Wanneer verschillende meldingen geen duidelijk onderlinge gelijkenis hebben maar toch samen een verband delen dan kunnen deze worden ondergebracht in een dossier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veelplegers, personeelsoefeningen, e.d.