Referenties

 
“Voorheen beschikten wij over verschillende registraties in Excel en maakten wij bijna 1100 wachtrapporten per jaar in Word. Om managementinformatie uit deze berg losstaande data te genereren kostte ons weken. Sinds 2004 werken wij met Syrus en is al deze data gecentraliseerd en geautomatiseerd. Mijn medewerkers zijn enthousiast en wij kunnen ons bestuur sneller en beter informeren. Hierdoor staat beveiliging hoger op de bestuursagenda en is onze beveiliging als totaal aanzienlijk geprofessionaliseerd.”
 Piet van Egmond CPO RSE 
Manager Beveiliging en BHV 
Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
 
“Syrus is een goed instrument voor het analyseren van trends. Een uitdraai van bijvoorbeeld het aantal diefstallen per maand is eenvoudig gemaakt. Hiermee kunnen wij onderbouwen dat er in bepaalde maanden meer incidenten zijn dan andere. Met deze cijfers kunnen we aan het management aantonen dat we bijvoorbeeld tijdelijk extra krachten moeten inhuren. Uit Syrus kunnen we ook eenvoudig halen in welke gebieden en binnen welke divisies de meeste diefstallen hebben plaatsgevonden. Door de extra beveiligingsmedewerkers in die gebieden te laten surveilleren nemen de diefstallen af en verdient men de investering in mankracht weer terug.”
 Nico Felderhoff
Recherche en Advies
Academisch Medisch Centrum (AMC)
 
“Het programma Syrus is voor het Lucas Andreas een meer dan goed middel om incidenten en voorvallen op een efficiĆ«ntie manier te rapporteren. De tot op heden opgedane ervaringen leren dat hiermee directer kan worden gestuurd aan de hand van gebeurtenissen. De overzichten zijn uitermate geschikt voor een snelle en directe communicatie m.b.t. veiligheid en beveiliging naar de medewerkers van het Lucas Andreas en binnen de afdeling beveiliging. Management informatie kan eenvoudig worden verkregen en verschaft veel inzicht. Dit bespaart aanzienlijk tijd en geeft duidelijkheid naar het management en de directie.”
 Ruud Isaak
Telecommunicatie, Veiligheid & Services
Sint Lucas Andreas Ziekenhuis